10-persoons

Groepsvilla

Villa 21 ligt aan de zuidrand met uitzicht op heuvels, wijngaarden en bossen. Dit riante vakantiehuis heeft maar liefst 5 slaapkamers met 10 bedden, waarvan er twee extra lang zijn. Dit huis is ideaal voor grote families, meerdere gezinnen of gezellige vriendengroepen.

Rondom het huis is een flink gazon op de zuid- en westkant. Op het betegelde terras vind je veel notenbomen. Hierdoor is er op de warmste dagen voldoende schaduw te vinden is. De tuinen zijn groot genoeg om een zwembad te plaatsen of te zonnen.

De huiskamer met open keuken vind je op de benedenverdieping. De keuken is van alle gemakken voorzien, combimagnetron, vaatwasser en een ruime koelkast met vriesvak. De benedenverdieping heeft één slaapkamer aan de oostzijde en is de koelste ruimte van het huis. Links van de slaapkamer zit een apart toilet met daarnaast een ruimte met douche en wasmachine. Onder de trap naar boven is een ruime kast gecreëerd.

De bovenverdieping heeft 4 ruime slaapkamers, 2 met een houten balkon op het zuiden. De derde slaapkamer heeft een klein balkon aan de noordkant. Op ongeveer 30 meter van dit groepsvakantiehuis, op kavel 30, staat een access point. Bij aankomst op Robiniapark ontvang je hiervoor het wachtwoord.

Handige informatie over vakantiehuis Attila utca 21
  • Oppervlakte 180 m2 exclusief terrassen
  • Tuin 930 m2
  • Slaapkamers 5 waarvan 3 met balkon
  • Badkamers 2 met douche en toilet
  • Keuken combimagnetron, koelkast met vriezer, vaatwasser
  • Extra’s wasmachine, wifi via acces point in huis, tv (geen Nederlands) met dvd-speler, houtkachel

DIT HUIS BOEKEN

Ik heb een vraag over dit huis

Informatie aanvragen