Historie & visie

VAN ROBINIAPARK

Loskomen van het jachtige leven of gewoon even weg uit de dagelijkse sleur. Robiniapark wil haar gasten een ontspannen vakantie bezorgen. Wij geloven dat je pas echt goed kan ontspannen in een natuurlijke omgeving, zonder de drukte van de dag, weg uit de massa. Een vakantie waar niks moet, alles mag en waar tijd is voor elkaar. Zowel jong als oud kunnen op ons park dit sublieme vakantiegevoel ervaren. Ontspannen aan het Balatonmeer, wandelen in de groene omgeving en bijkomen in comfortabele vakantiewoningen. Dit in combinatie met de gastvrijheid van Hongarije, maakt een verblijf op Robiniapark, vakantie zoals wij dit graag vieren.

LOKALE BETROKKENHEID

Robiniapark heeft een goede relatie met de bewoners van de regio. Wij kiezen ervoor om zo veel mogelijk gebruik te maken van lokale producten. Dit doen we niet alleen voor de inrichting van de woningen, maar ook voor onze boodschappen. Verder wonen alle werknemers van het park in het dorp. Op deze manier dragen we een mooi steentje bij aan de werkgelegenheid rondom het Balatonmeer.

HOGE KWALITEIT

De huizen zijn eigendom van Nederlandse particulieren die zelf voor de inrichting zorgen en regelmatig gebruikmaken van hun villa. Hierdoor is de afwerking en kwaliteit beduidend beter dan die van standaard vakantiehuizen. Robiniapark heeft haar hoofdvestiging in het Hongaarse Szólád en een verhuurorganisatie in het Nederlandse Maasland.

Initiatiefnemer

ROBINIAPARK

Ari Doelman is initiatiefnemer van Robiniapark en coördinator namens de eigenaren van de villa’s. Als tolk-vertaler Hongaars-Nederlands werkte hij voor verschillende organisaties in de Hongaarstalige regio.